Agenda

Koffieochtend over veiligheid

Gemeente Ridderkerk houdt samen met partners koffieochtenden over verschillende onderwerpen. De eerste gaat over veiligheid in en om het huis. Dinsdag 19 september 2023 zijn inwoners welkom in de Huiskamer van Ridderkerk.

Tijdens de koffieochtend op 19 september wordt stilgestaan bij de veiligheid in en om uw huis. Er zijn regelmatig inwoners die slachtoffer zijn van verschillende soorten oplichting. Ook krijgen we regelmatig vragen over brandveiligheid. De wijkagent, wijkbrandweerman, wijkbeheerder, sociaal makelaar en wijkregisseur gaan graag met u in gesprek over deze onderwerpen. U kunt vragen stellen, maar ook ideeën naar voren brengen. Met uw inbreng leren wij wat er goed gaat in een wijk en wat er beter kan.

Tips van de wijkagent

Inwoners zijn steeds vaker het slachtoffers van verschillende soorten oplichting en fraude. Daarom zal de wijkagent tijdens de koffieochtend tips geven over hoe u alert kunt zijn op babbeltrucs en op online oplichting. De wijkbrandweerman geeft een presentatie over brandveiligheid rondom het huis. Deze koffieochtend Veiligheid is onderdeel van activiteiten en bijeenkomsten over verschillende onderwerpen. De gemeente organiseert deze in de verschillende wijken om inwoners te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan. 

U bent dinsdag 19 september van harte welkom van 10.00 tot 11.30 uur in de Huiskamer van Ridderkerk aan Sint Jorisstraat 8. Vooraf aanmelden is niet nodig.