Agenda

Koffieochtend rond zwerfafval

De Ridderkerkse Johanna Swart komt graag in contact met mensen die zwerfafval opruimen of daar interesse in hebben. Daarom is er zaterdag 10 juni 2023 een koffieochtend.

Johanna loopt bijna iedere zondagmiddag van de Ringdijk tot Bolnes en over de Benedenrijweg weer terug naar huis om zwerfafval te rapen. “Ik loop vaak alleen, maar met iemand samen of een groepje zou veel leuker zijn. Wij zijn bezig met het oprichten van een prikgroep en nodigen iedereen uit om mee te doen! Hopelijk kunnen we dan een keer per maand gezamenlijk lopen.”

Johanna komt graag in contact met mensen die zwerfafval opruimen of daar interesse in hebben. Ook wil zij graag haar ervaringen met anderen delen. Heeft u interesse of wilt u ook eens helpen? Dan bent u zaterdag 10 juni van 10.00 tot 11.30 uur welkom tijdens de zwerfafval-koffieochtend bij Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer (SWS) aan Reijerweg 62. Dit is een bewonersinitiatief.

Zwerfafvalvrijwilligers kunnen er met elkaar kennismaken. Toon Huizer, voorzitter van Buurtpreventie Bolnes, komt vertellen hoe er in Bolnes met zwerfafval wordt omgegaan. Aanmelden voor de koffieochtend is niet nodig.

Foto: Gemeente Ridderkerk