Agenda

Kom bij de ‘Samen is leuker Ridderkerk’ groep

De Sociaal Makelaars van Facet Ridderkerk nodigen alle 30 tot 60 jarigen uit Ridderkerk uit die op zoek zijn naar buurtbewoners om samen leuke dingen mee te ondernemen. De afgelopen maanden werden de Sociaal Makelaars meermaals benaderd met de vraag naar een maatje of clubs die activiteiten aanbieden voor volwassenen. Niet iedereen heeft een groot netwerk, maar de behoefte om anderen te ontmoeten en leuke dingen te doen is er wel bij velen.

Daarom is de groep ‘Samen is leuker Ridderkerk’ gestart. De aftrap is een gezellige ontmoetingsavond met gratis koffie of thee en wat lekkers in de Huiskamer van Ridderkerk op dinsdagavond 13 februari 2024. Iedereen die interesse heeft wordt toegevoegd aan de Whatsapp-groep. Het doel is om je netwerk uit te breiden met mensen die het ook leuk vinden om samen dingen te ondernemen.

Dat kan van alles zijn. Van wandelen, lego bouwen, koffie drinken, naar de bioscoop gaan, tot samen gamen, creatief zijn of een biertje drinken in het café. Zonder verplichting. Je ‘gooit’ in de groep wanneer je zin hebt in een activiteit en wie zin heeft reageert hierop. Hoe we dit doen wordt de 13e uitgelegd. 

Heb je behoefte om dingen te ondernemen, maar weet je niet met wie of vind je het leuk om anderen te ontmoeten? Kom dan 13 februari van 19:30 tot 21:30 uur naar de Huiskamer van Ridderkerk aan de Sint Jorisstraat 8. Drie keer per jaar wordt een gezamenlijke bijeenkomst georganiseerd om elkaar als groep te ontmoeten. Er zijn geen kosten verbonden aan de gezamenlijke bijeenkomsten.

Meer informatie is te verkrijgen via sociaalmakelaar@facetridderkerk.nl of via het telefoonnummer van Facet: 0180 – 432 350 of neem contact op met Yolanda Hekkert via 06 – 283 476 06. Houd ook de Facebookpagina Sociaal Makelaars Facet in de gaten voor alle activiteiten die georganiseerd en ondersteund worden.