Er worden diverse activiteiten georganiseerd in Ridderkerk in de Week tegen Eenzaamheid, van 29 september tot en met 6 oktober 2022. 

Samen met andere organisaties biedt Facet Ridderkerk diverse activiteiten aan in de Week tegen Eenzaamheid. Zo wordt er op donderdag 29 september a.s. gestart met een thema workshop ‘Dwalen tussen verlies en veerkracht’. Dit is met een klein gezelschap en het wordt een interactieve middag.

Daarnaast is er in deze week een wijkdiner en een high tea in WVC Bolnes en in WVC West is men welkom voor de buurtlunch. ‘De IJsvogel’ nodigt iedereen uit voor een kopje koffie en om de Molen ‘Kersenboom’ te bezichtigen. In de Loods worden er heerlijke pannenkoeken gebakken. Wie meer informatie wil over het thema eenzaamheid kan zich aanmelden voor de workshop over eenzaamheid op woensdag 5 oktober a.s.

Er is een flyer die verspreid is door Ridderkerk, o.a. bij de wijkcentra, bibliotheek, gemeentehuis, Loods en de Schoutstraat. In de flyer leest u alle informatie over de activiteit en datum, tijd en locatie. Let op, elke activiteit heeft een andere manier van aanmelden. 

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Henny de Wilt via Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5, 0180 – 432 350.