Agenda

Kom naar de Buurtent in Slikkerveer

Woont u in Slikkerveer en wilt u weten wat er allemaal mogelijk is in uw wijk? Kom maandag 24 oktober 2022 tussen 10.00 en 11.00 uur naar de Buurtent.

De gemeente merkt dat lang niet iedereen weet wat er allemaal mogelijk is in de wijk en dat niet iedereen elkaar kent. Daar willen zij een positieve impuls aan geven. U bent welkom bij de Buurtent bij SWS Slikkerveer (Reijerweg 62). Er wordt voor drinken en iets lekkers gezorgd.

Er is veel te vertellen: Weet u bijvoorbeeld dat er een wijkbudget is voor het organiseren van activiteiten? Of wat er allemaal in het wijkcentrum georganiseerd wordt? Wellicht heeft u mooie ideeën of maakt u zich zorgen over iets? En weet u hoe u zelf kunt bijdragen aan de veiligheid? Afgevaardigden van gemeente Ridderkerk, Facet Ridderkerk, Wooncompas en Politie zijn hiervoor aanwezig.

Afvalestafette

De jongerenwerkers van Facet houden een afvalestafette. Zij willen samen met u kijken hoe het zwerfafval aangepakt kan worden. En zetten een bewoner in het zonnetje die elke week trouw zwerfafval ophaalt tot aan de grens van Bolnes. Het grijpertje wordt graag over gegeven aan Buurtpreventie Bolnes, want zij ruimen maandelijks zwerfafval op in Bolnes. Bij slecht weer is er binnen bij SWS een activiteit in het teken van zwerfafval.

Aanmelden voor de afvalestafette kan via inschrijven@facetridderkerk.nl.

Foto: Gemeente Ridderkerk