Koningsdag Rijsoord 2019

De Rijsoordse Oranjevereniging “Nederland & Oranje” heeft ook in 2019 weer een gevarieerd programma om de verjaardag van onze koning te vieren! Jong en oud kunnen dit jaar middels een speur- en autotoertocht strijden om de eer.

Ook niet-Rijsoordenaren zijn van harte welkom om deze dag aan onze activiteiten deel te nemen. De dag zal dit jaar, in tegenstelling tot de voorgaande jaren, niet in het visclubgebouw maar in de Kraaienoot worden afgesloten middels een oranjeborrel.

Ochtendprogramma

Dit jaar organiseert de Oranjevereniging een speurtocht voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Vanaf 10.00 tot 10.30 uur kunnen de kinderen zich aanmelden op het trapveldje tegenover het visclubgebouw aan de Vlasstraat. Het belooft een spannende tocht de worden voor zowel jong als oud.

Toegang: Gratis op vertoon van de lidmaatschapskaart; voor niet-leden geldt een entreeprijs van € 2,50 p.p.

Middagprogramma

Tussen 13.00 en 13.30 uur kunt u zich inschrijven voor de autopuzzeltocht in “de Kraaienoot” (Rijksstraatweg 287). Deze tocht brengt u – zoals velen die eerder hebben meegereden kunnen bevestigen – langs vele mooie dorpen en gebieden. Uiterlijk om 17.30 uur moeten de deelnameformulieren ingeleverd zijn om mee te dingen naar de eerste prijs.

Toegang: Gratis op vertoon van de lidmaatschapskaart; voor niet-leden geldt een entreeprijs van € 5,00 per auto (chauffeur + bijrijder) ,extra passagiers € 2,50 p.p.

Avondprogramma

Aansluitend aan de toertocht is een ieder vanaf 17.30 uur van harte uitgenodigd om een glaasje oranjebitter te komen drinken met wat hapjes in “de Kraaienoot” (Rijksstraatweg 287). Ook leden van de Oranjevereniging die niet aan de toertocht hebben deelgenomen zijn op dit tijdstip van harte welkom. Rond de klok van 19.00 uur zal daar ook de prijsuitreiking van de toertocht plaatsvinden.

Voor meer informatie www.oranjevereniging-rijsoord.nl