Agenda

Koningsplein feestweek – laatste nieuws

Nog goed drie weken en dan is het alweer zover: de Feestweek op het Koningsplein. Op zaterdag 15 september wordt er gestart met de RADIONL Zomertour met een keur aan artiesten. Een stuk of 25 zijn er al bekend, o.a.: Helemaal Hollands, John de Bever, Gebroeders Ko, Perry Zuidam en niet te vergeten Jan Smit samen met Alain Clark & Glen Faria. De avond wordt afgesloten met de radionl drive-in show en een tweetal artiesten tijdens de afterparty in het theater bij Burger Zaken. Hiervoor kunt u nog steeds kaarten bestellen via: penningmeester@ser-ridderkerk.nl  (€25 incl. 3 consumptiebonnen).

De maandag wordt gebruikt om het Koningsplein om te toveren tot een beachvolleybal arena. Vanaf dinsdag tot en met vrijdag kan de Ridderkerkse schooljeugd zich hier onder leiding van de mensen van Stichting Facet uitleven in het zand. Voorlopig zijn de woensdag- en donderdagavond gereserveerd voor teams van bedrijven, wijken, vrienden etc. Hiervoor kunt u nog steeds inschrijven via Brendon.Tholenaars@facetridderkerk.nl. Een team bestaat uit minimaal 4 personen en de inschrijving is gratis.


Vrijdag 21 september volgt dan de Beachparty. Die avond zullen diverse DJ’s hun kunsten vertonen. De line-up is nog niet volledig ingevuld maar het is de bedoeling dat er gestart zal worden met enkele lokalen DJ’s. Zij krijgen de kans zich aan het Ridderkerkse publiek te presenteren. Hierna komen de bekendere DJ’s aanbod met als afsluiting een duo dat jaarlijks optreedt in het bij de jeugd zeker bekende Griekse uitgaanscentrum Chersonissos. Ook deze avond is gratis toegankelijk.

Op zaterdag 22 september zal de feestweek worden afgesloten door diverse Ridderkerkse sportverenigingen. Middels diverse demonstraties zullen zij hun sport promoten bij het publiek. Meerdere bedrijven en instellingen heeft de organisatie al gesteund, zowel financieel als ook met het ter beschikking stellen van materialen. Toch wordt er nog steeds een oproep aan een ieder gedaan die het kan waarderen dat er weer een feestweek op ons Koningsplein georganiseerd wordt. Kijk voor de diverse sponsormogelijkheden of het bestellen van kaarten voor de afterparty op de website www.ser-ridderkerk.nl

Bron: SER