Agenda

Koor de Dukdalf op Sint Jorisplein

Op vrijdagavond 10 mei 2024 zal Koor de Dukdalf een concert geven op het Sint Jorisplein in het centrum van Ridderkerk. Dit Ridderkerkse koor is al jaren een vaste deelnemer aan de SER Zomeravondconcerten. Deze concertreeks, voorheen bekend als “Onder de Luifel” en nu als “Onder de Pagodetent”, biedt het koor de kans zich te presenteren aan het publiek.

Tijdens het optreden brengt het koor een breed scala aan Nederlandse liederen ten gehore, ondersteund door geluidsbanden. Met veel plezier en enthousiasme worden zowel mooie luisterliedjes als populaire meezingers uitgevoerd. Van moderne nummers tot klassieke zeemansliedjes en smartlappen, er is voor ieder wat wils. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen, te dansen en te genieten van de muziek.

Koor de Dukdalf treedt op waar het gevraagd wordt en bekijkt altijd of de gelegenheid past bij het karakter van het koor. Veel optredens vinden plaats in verzorgingstehuizen, maar het koor is ook te vinden op festivals en andere evenementen. Het koor haalt veel voldoening uit de positieve reacties van het publiek.

Voor meer informatie over het koor, de optredens, of om zelf een optreden te boeken, kan men terecht op de website www.koordedukdalf.nl. Iedereen is welkom om op 10 mei om 19.30 uur onder de pagodetent te komen luisteren en genieten van Koor de Dukdalf.