Agenda

Koorschatten in de Levensbron

De Ars Musica Koorschool geeft op zaterdagmiddag 30 september vanaf 14.00 uur een concert in de Levensbron. Tijdens dit concert, in de overgang naar de herfst, klinkt muziek die de wisseling in jaargetijden laat horen. Maar ook composities over enkele dieren, passend bij zomer of herfst. Koorschatten, waar de natuur (in) te horen is!

De diverse muziekstukken zijn geschreven door componisten uit de 19e en 20e eeuw zoals onder andere Britten, Mason, Badings en Schubert. Het totale programma zorgt voor een verrassend geheel, in tegenstelling èn overeenkomst.

Soms hoor je de heldere stem van een jonge solist, dan weer een groep zangers, of alle vijftig zangers bij elkaar. De klankkleur is bijzonder in zijn eenheid omdat het de stemmen van 6 tot en met 22-jarigen zijn. Zij nemen iedereen vanaf zes jaar met hun enthousiasme mee in deze toegankelijke muziek.

Bij dit programma hoor je prachtige klassieke muziek door jonge zangers. Reis mee in de tijd en ontdek hoe verschillende componisten de natuur een rol geeft in hun muziek. En laat de kwaliteit van de Koorschoolzangers je verrassen.

Meer informatie: Ars Musica Koorschool.