Korte cursus fotografie voor beginners van start

In februari starten de cursussen voor de beginnende fotograaf weer in de fotostudio van Roelie ´t Jong.

De korte cursus is bestemd voor mensen die graag foto’s maken maar niet goed weten om te gaan met alle standen en instellingen van de camera. Tijdens de cursus leren deelnemers onder meer de basisbegrippen van de fotografie, instellingen van de fotocamera en compositie. De lesstof wordt verdeeld over 2 lessen zodat de deelnemers de tijd hebben om alle informatie te verwerken en om te oefenen. De groep met deelnemers wordt niet groter dan 5 zodat er ruime aandacht is voor iedere cursist en zodat er voldoende tijd is voor het bespreken van foto’s en het stellen van vragen.

Roelie ’t Jong


Belangstellenden kunnen zich nu opgeven voor de korte cursus op dinsdagavonden 4 en 11 februari of op donderdagmiddagen 20 en 27 februari.

De fotostudio van Roelie ´t Jong is gevestigd in de oude huishoudschool, Koninginneweg 150 in Ridderkerk. Deelname kost € 85,00 per persoon.

Meer informatie is te vinden op website www.roelietjong.nl. Voor aanmelding en informatie kan contact worden opgenomen met Roelie via email: info@roelietjong.nl of via telefoon: 06 – 55 88 59 80.