Agenda

Kraaiepop en Koningsdag Rijsoord 2023

Oranjevereniging “Nederland & Oranje” Rijsoord heeft rond Koningsdag weer een aantal mooie activiteiten gepland staan. Dit jaar is er op woensdagavond 26 april 2023 (Koningsnacht) weer een editie van Kraaiepop in de grote tent op het terrein aan de Vlasstraat bij VV Rijsoord. De tent gaat open om 19.30 uur waarna de Alblasserdamse band UNBEND zal starten met een heerlijk optreden. Daarna nemen de Alblasserdamse collega’s van The Bleaks het over om de avond af te sluiten met hun energieke en opzwepende muzikale genre.

Koningsdag

De tent is weer het centrale punt. In de ochtend wordt om 10.00 uur gestart met spelletjes voor de kinderen die op en rond het kunstgrasveldje worden opgesteld. Super leuk om met uw/je (klein)kinderen hieraan mee te doen en de scores bij te houden. Uiteraard is er weer een mooie medaille te verdienen! Voor leden is de toegang gratis. Niet-leden betalen €2,50

Onze traditionele en zeer populaire auto puzzeltocht wordt ook dit jaar weer georganiseerd en zal alle deelnemers weer langs de mooiste plekjes leiden. Tussen 13.00 – 13:30 uur kunnen de deelnemers in hun gewone auto, klassieker of cabrio weer starten vanuit de tent en genieten van deze mooie route. Na inlevering van de vragenlijst (uiterlijk 17:00) zullen tijdens de prijsuitreiking, met hapje en drankje, de winnaars worden bekend gemaakt. De prijs voor niet-leden is €5.00 voor bestuurder en bijrijder. Voor elke extra deelnemer betaald u €2.50.

Ook leden en geïnteresseerden die niet hebben deelgenomen aan de puzzelrit zijn vanaf 16:30 van harte welkom in de tent aan de Vlasstraat. 

Foto: Photographnicks