Kunstenaars Kunstroute Ridderkerk exposeren in gemeentehuis

Waar de kunstliefhebbers in Ridderkerk lang op hebben gewacht gaat gelukkig plaatsvinden: De Kunstroute Ridderkerk gaat dit jaar door op 21 en 22 mei 2022. Vrijwel alle kunstenaars hebben nieuw werk gemaakt dat zij graag aan u willen tonen. Er wordt dan ook al een tipje van de sluier opgelicht bij de expositie in het gemeentehuis/bibliotheek waar een prachtige overzichtstentoonstelling te zien is van werken van de deelnemende kunstenaars: Iris Raaijmakers, Saskia Rietveld, Anneke Slagboom, Ada Burgerhout, Joke Vonk-Schot, Özlem Aral, Fenneke Groeneveld, Jacco van Dam, Dirry Blom, Michel Kooijmans, Ingrid Zelessen, Nadja Novali, Mira de Koning, Bea Verveer, Leo Pors, Karin Touw, Mark Isarin, Willie Roosenbrand en Ellie Smelik-Damsteeg.

Uiteraard, zoals altijd weer zeer uiteenlopende kunst zoals schilderijen, beeldhouwwerk, zeefdruk, keramiek, sieraden, fotografie en nog veel meer. Neem vanuit het Gemeentehuis een visitekaartje van de kunstenaars mee zodat u over alle informatie beschikt om contact met hen te zoeken. Ook kunt u daar flyers van de Kunstroute Ridderkerk zelf meenemen, daarin vindt u  de namen van de deelnemers en de locaties die u tijdens de Kunstroute kunt bezoeken. De kunstenaars staan dit jaar op vier clusterlocaties: Paviljoen Struis, Bezoekerscentrum de IJsvogel, Galerie Imspa, Kunsthandel Jan Kooijman en thuis in eigen atelier. 

De overzichtstentoonstelling in het Gemeentehuis van de kunstenaars van de Kunstroute is te bekijken tot 27 mei a.s. Overige informatie van de Kunstroute is te zien op de website kunstrouteridderkerk.nl