Agenda

Kunstvisite en mini-cursus Fotograferen met tablets in de Reyerheem

Op woensdag 21 en donderdag 22 november organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur twee activiteiten voor de bewoners van Ontmoetingsplein de Reyerheem en inwoners van Ridderkerk.

Heeft u een tablet (bijvoorbeeld een iPad) en wilt u hier mee leren fotograferen? De mini-cursus van drie lessen Fotograferen met tablets start op 21 november van 14.00-15.30 uur.

Heeft u interesse in keramiek én wilt u zelf een decoratie van keramiek maken? Dan bent u van harte welkom tijdens de Kunstvisite met Nathalie van Wingerden op 22 november van 14.30-16.00 uur. Locatie is het Ontmoetingsplein de Reyerheem, Torenmolen 1 in Ridderkerk. Meedoen? Bel 06 13 08 52 33 of stuur een mail naar karin.de.rooij@aafje.nl.  

Fotograferen met tablets

Fotografie met tablets

Fotograaf Mark Isarin gaat u in drie lessen vertellen hoe u kunt fotograferen met uw eigen tablet. Geen dagelijkse kost, maar inspirerende eindresultaten tijdens deze mini-cursus. U leert mooie foto’s  maken en na de drie sessies organiseren we een kleine expositie met de mooiste foto per deelnemer. Natuurlijk mag u deze foto na afloop meenemen naar huis als aandenken. U betaalt €10,- voor de gehele minicursus. Aanmelden is voor de reeks van drie keer op woensdag 21, 28 november en donderdag 6 december van 14.00-15.30 uur. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Kunstvisite in de Reyerheem

Beeldend kunstenaar Nathalie van Wingerden van Atelier Van Wingerden komt op visite om te praten over haar passie voor keramiek. U gaat ook zelf aan de slag met klei en maakt samen met haar een kunstwerk van keramiek. U betaalt  €3,- per persoon. Aanmelden is tot en met 19 november 2018. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. 

Kunstvisite in de Gasterij de Ontmoeting

Op maandag 5 november kwam Kunstenares Nathalie van Wingerden op Kunstvisite bij Gasterij de Ontmoeting in Ridderkerk. Een leuke middag waarbij Nathalie de veertien deelnemers, dit keer grotendeels mantelzorgers, over haar passie voor keramiek vertelde én waarbij deelnemers zelf aan de slag gingen met het maken van een herfstblad-schaaltje van keramiek.

Cultuur Dichtbij Ridderkerk
Fotograferen met tablets en Kunstvisite zijn onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’, een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden.Ga voor meer informatie naar www.onderwijs-cultuur.nl