Agenda

Kunstvisite met Nathalie van Wingerden op de Reyerheem

Op zaterdag 18 augustus organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur de activiteit ‘Kunstvisite’ met beeldend kunstenaar Nathalie van Wingerden.

Nathalie komt van 14.00 tot 15.30 uur op visite om over haar passie voor keramiek te praten én met de deelnemers aan de slag te gaan in Ontmoetingsplein de Reyerheem, Torenmolen 1 in Ridderkerk.

Heeft u interesse in keramiek én wilt u zelf een decoratie van keramiek maken? Dan bent u van harte welkom tijdens deze Kunstvisite.

Iedereen is welkom, zowel bewoners van de Reyerheem als andere geïnteresseerden uit Ridderkerk. Deelname kost € 3,- per persoon. Aanmelden is nodig en loopt via Karin de Rooij van de Reyerheem. Mail naar karin.de.rooij@aafje.nl of bel 06-13085233.

Cultuur Dichtbij
Kunstvisite is onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’. Dit is een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden. Kijk voor meer informatie op www.onderwijs-cultuur.nl.