Agenda

Laatste Zomeravondconcert aan het Sint Jorisplein

Vrijdagavond 15 september 2023 zal het laatste SER Zomeravondconcert van 2023 verzorgd worden door muziekvereniging Excelsior Bolnes.

Aanvang: 19.00 uur. (Dit vanwege het niet aanwezig zijn van verlichting)

De werkgroep Zomeravondconcerten van de Stichting Evenementen Ridderkerk kan tevreden terugkijken op de reeks concerten in dit jubileumjaar van de stichting. Mede door het meestal mooie weer was de publieke belangstelling dit jaar weer overweldigend. Steeds meer mensen gaan er aan wennen dat er in de zomer op de vrijdagavonden vertier is in het Winkelhart, dus de organisatie hoopt dit volgend jaar voort te zetten. Zij kunnen dan gelukkig nog steeds gebruik maken van de pagodetent dus gaan ze weer voor 20 concerten zorgen op de vertrouwde plek. Wat er daarna gebeurt moeten zij afwachten.

Door een wat ruimer budget vanwege het jubileum konden zij ieder gezelschap een klein presentje geven en een heus projectkoor op de been brengen met begeleidingsband. Beiden waren een groot succes.

Ook dit jaar had de werkgroep weer een aantal nieuwkomers waar zij zeker nog meer van gaan zien en horen. Naar nieuwkomers gaan zij volgend jaar dus ook weer op zoek, al wordt dat wel steeds een grotere uitdaging deze te ontdekken hier in de regio.

De organisatie wil graag iedereen bedanken voor het mogelijk maken van deze concerten. Van de gemeente, voor de financiële bijdrage tot de mensen die altijd helpen met het opruimen van de stoelen. Ook met een evenement als dit is het fijn als er helpende handen zijn.

Iedereen graag weer tot volgend jaar!