Ladies Night in De Loods

Zaterdag 7 maart is er een Ladies Night in De Loods! De avond staat in het teken van beauty, fashion en music, met een liveoptreden van Jayh en goodiebags voor de eerste vijftig bezoeksters. De datum voor deze avond is niet toevallig gekozen, zondag 8 maart is het namelijk  Internationale Vrouwendag. Kom het vieren in De Loods!

Bij binnenkomst kun je in de Lounge Area genieten van een heerlijke gratis cocktail naar keuze, terwijl je rondkijkt bij de verschillende kraampjes van onder andere Especially By Daan, Body Lookz, Blingbling sieraden en My Brow Bar. Maak ook meteen een foto van jou en je vriendinnen in de speciale Photobooth en doe mee aan de gratis loterij! Natuurlijk ontbreken lekkere hapjes ook niet. Het is een compleet avondje uit voor iedere vrouw!

In de hoofdzaal moet je zijn voor het echte feest. De RnB-hitzanger Jayh Jawson geeft daar een liveoptreden. Hij laat je genieten van zijn zwoele love songs tot zijn opzwepende party tracks. Naast Jayh zijn er drie dj’s met hun eigen stijl, dus voor ieder wat wils: Miklo Velka, GJ en de vrouwelijke dj DAF! 

De avond is LADIES ONLY en is voor alle leeftijden toegankelijk. Meiden van 15 jaar en jonger moeten wel samen met een volwassenen komen. Koop je tickets online voor € 10,00 (incl. servicekosten & garderobe) via: www.deloodsridderkerk.nl.