Agenda

Ladiesnight bij Landvast

U heeft er even op moeten wachten, maar er komt weer een Ladies@Landvast. Deze keer rond de nieuwe Nederlandse film ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’. Op maandag 3, dinsdag 4 & woensdag 5 augustus vertoont Landvast exclusieve voorpremières van deze film.

Voorpremière

Bent u de eerste die de nieuwe film ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ gaat zien? Op 3 augustus mogen Landvast een exclusieve voorpremière vertonen van deze film in onze Cinema Royaal. U zit in luxe fauteuils in een ruime opzet en u wordt ontvangen met koffie en wat lekkers. Een heerlijke middag uit met de allernieuwste film. Kaarten kosten €15,00.

Ladies@Landvast

In Cinema 1 en 2 hebben we de Ladies@Landvast zoals u gewend bent. In Cinema Royaal is er een speciale VIP-editie. Bij een VIP-Ladies@Landvast krijgt u bij binnenkomst een glas prosecco of een alcoholvrij alternatief en wat lekkers; voor tijdens de voorstelling staat er bij uw luxe fauteuil een lekkere borrelplank klaar en na de voorstelling krijgt u in de bar, Kraan 3, nog een drankje en een hapje. Bij vertrek krijgt u een extra goedgevulde goodiebag. Kaarten voor deze VIP voorstellingen kosten €25,00.

Bij een ‘normale’ Ladies@Landvast krijgt u bij binnenkomst een glas prosecco of een alcoholvrij alternatief en wat lekkers; na de voorstelling krijgt u in onze bar, Kraan 3, nog een drankje en een hapje. Bij vertrek krijgt u een goedgevulde goodiebag.

Kaarten zijn te reserveren vanaf maandag 13 juli, 10.00 uur via de website van Landvast of telefoon 078 691 2923.

Alles is zoals het zou moeten zijn

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.