Agenda

Landvast gaat (weer) online: woensdagmiddag is voorleesmiddag

Vanaf maart dit jaar is Landvast al diverse malen gesloten geweest, echter werd er niet stil gezeten: Van online optredens, tot het organiseren van bingo’s en een succesvolle berenjacht. Op deze manier werd er contact gehouden met de gasten, met veel enthousiaste reacties als gevolg. De laatste weken is er zelfs een webshop waar borrelpakketten en filmkado’s besteld kunnen worden.

Ook nu, in de totale lockdown, is er intern gebrainstormd over activiteiten die binnen de geldende maatregelen georganiseerd kunnen worden. Deze creativiteit heeft geleid tot twee coronaproof activiteiten in december, waarvan we er nu alvast één verklappen.

Woensdagmiddag is voorleesmiddag

Thuis op de bank luisteren naar een leuk verhaal? Dat kan de komende drie woensdagmiddagen. Landvast heeft, in samenwerking met de bibliotheek Alblasserdam,  Jenny de Mik, Marijke Bos, Jolanda Huigen en burgemeester Jaap Paans uitgenodigd om een leuk (kerst)verhaal voor te lezen. Ga lekker thuis op de bank zitten en kijk en luister via een livestream naar de mooie verhalen die zij voor ons uitgezocht hebben.

Wanneer: Woensdagmiddag 23, 30 en 6 januari
Hoe laat: 14.30 tot 15.00 uur
Waar: Online op het Facebookkanaal van Landvast

Ook voor januari staan er nog een aantal activiteiten op het programma, hierover volgt later meer informatie.