Laurenskerk brengt orgelconcerten via livestream in huis

In verband met de maatregelen van het RIVM en het kabinet tegen het coronavirus blijft de Laurenskerk voorlopig tot 28 april gesloten. Hierdoor is het niet mogelijk om de in april geplande orgelconcerten bij te wonen. Maar daar heeft Laurenskerk een oplossing voor gevonden. 

De Laurenskerk gaat online en brengt de orgelmuziek via een livestream de huiskamers van de liefhebbers binnen. Elke dinsdag van 12.45 tot 13.00 uur wordt het orgelpauzeconcert live gestreamd. Via een Facebooklivestream is het voor iedere (toekomstige) orgelliefhebber mogelijk om het orgelpauzeconcert toch bij te wonen ten tijden van de coronacrisis. De livestream is te vinden op de Facebook pagina van de Laurenskerk.

Naast de livestreams zorgt de Laurenskerk ervoor dat ook de twee concerten uit de serie Orgel en Orgelplus binnenkort te bekijken en beluisteren zijn op het YouTube kanaal van de Laurenskerk.  Het Paasconcert van 12 april, gespeeld door Hayo Boerema, is te bekijken en beluisteren op het YouTube-kanaal van de Laurenskerk.  Het Orgelplus concert van 24 mei, zal vanaf 24 mei 15.00 uur online staan.  De Orgelplus concerten zijn te vinden op het YouTube kanaal van de Laurenskerk.