Lee Towers ook op het Mega Piratenfestijn

RadioNL organiseert op vrijdag 15 mei 2020 de eerste Ridderkerkse editie van het Mega Piratenfestijn. Kaarten hiervoor zijn inmiddels te koop.

Een keur aan artiesten zal aanwezig zijn op vrijdag 15 mei wanneer het Mega Piratenfestijn ook Ridderkerk aan zal doen. Topper is natuurlijk naast Gerard Joling ook ‘onze eigen ‘ Lee Towers.

Daarnaast is inmiddels al bekend dat ook van de partij zullen zijn: Jeroen van der Boom, Lange Frans, Marco de Hollander, John de Bever, Helemaal Hollands, Vinzzent, Perry Zuidam, De Wannebiezz, Bonnie St. Claire, Jannes, Ancora, Django Wagner, Jaques Herb, Henk Bernard, Thomas Berge, Boer Bennie, Mooi Wark, Rene Karst, Otto Lagerfett, Summerland, Mart Hoogkamer, Belinda Kinnaer, Stef Ekkel en Mark van Veen.

De presentatie van de avond is in handen van Willie Oosterhuis. Het festivalterrein gaat open om 18.30 uur en het muzikale feest duurt tot 01.00 uur. Staanplaatsen kosten in de voorverkoop € 22,50 (Early Bird) en daarna € 27,50. Zitplaatsen kosten € 29,50 per stuk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel D.P. Sanders in Bolnes en via de website van het Mega Piratenfestijn.