Agenda

Leefstijlspreekuur bij Facet Ridderkerk

Het is altijd belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Ridderkerk Langer Gezond kan je hierbij helpen. Ridderkerk Langer Gezond biedt een gratis spreekuur aan voor volwassenen en ouderen. Dag en tijd zijn in onderling overleg te bepalen. Je kunt hier vragen stellen over alles wat je altijd al hebt willen weten over je leefstijl.

Veel mensen willen graag een antwoord op vragen die betrekking hebben op hun gezondheid, bijvoorbeeld over voeding, beweging, nachtrust, stress en veiligheid in en om het huis. Wil je gezonder gaan eten maar weet je niet hoe? Zijn supplementen iets voor je? Hoeveel moet ik bewegen en wat is de juiste aanpak? Hoe kan ik mijn nachtrust verbeteren of hoe kan ik babbeltrucs het hoofd bieden? 

Het spreekuur is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde leefstijl en het verbeteren van zijn of haar gezondheid of welzijn. Je kunt je vragen stellen en adviezen krijgen over de verschillende aspecten die allemaal samenhangen met een goede gezondheid. We kijken naar het individu en stellen een op maat gemaakt plan samen. Het is belangrijk om preventief aandacht te besteden aan een gezonde leefstijl. 

Je bent van harte welkom om een afspraak te maken of het nu gaat over je algemene gezondheid of specifiekere vragen.

Deze dienst wordt gratis aangeboden. Maak gebruik van deze laagdrempelige dienst en maak een afspraak bij de leefstijlcoach Cathy van Es en bel Facet Ridderkerk via 0180 – 432350.