Agenda

Leerlingen Muziekschool Ridderkerk treden op tijdens Muziekfestival

De leerlingen van Muziekschool Ridderkerk sluiten het seizoen op zaterdag 16 juni af met het Muziekfestival in Het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk. Op deze dag laten de leerlingen, zowel beginners als gevorderden, zien en horen op een echt podium wat ze dit seizoen geleerd hebben. Het concert begint om 16.00 uur. Kaartjes kosten €3,00 / €5,00 en zijn te koop via www.muziekschoolridderkerk/agenda.

Voor de muziekleerlingen is het leuk en leerzaam een concert te geven en samen te spelen op het podium. Ook is het Muziekfestival een goed moment om als bezoeker kennis te maken met Muziekschool Ridderkerk. Voor het programma zijn de verschillende docenten leuke samenwerkingen aangegaan. Voor de leerlingen begint de dag al om 13.00 uur met gezamenlijke repetities, het concert is om 16.00 uur in de Hofzaal.

Festival

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Annemarie Rijkeé, docent van Muziekschool Ridderkerk, een festivalstuk geschreven. Aan dit stuk doen fluit-, gitaar-, hobo-, strijk,- en harp ensembles mee. Zij spelen onder de naam ‘ Festival’. Naast de ensembles kan men ook luisteren naar samenspel stukken en solisten. Tijdens het Muziekfestival spelen allerlei instrumenten door elkaar en met elkaar. Het belooft een gezellige en muzikale middag te worden met een mooie slotpresentatie waar het publiek ook aan mee doet.

Meer informatie over het programma en de kaartverkoop Muziekfestival lees je op www.muziekschoolridderkerk/agenda

Foto: Roelie ’t Jong