Agenda

Leuke activiteiten tijdens Week tegen Eenzaamheid

Samen met andere organisaties biedt Facet Ridderkerk diverse activiteiten aan in de Week tegen Eenzaamheid van 1 tot en met 8 oktober. Op het programma staan een High Tea, een Diner, Voorlezen aan volwassenen en drie buurtlunches. Doet u ook gezellig mee?

De eerste activiteit is een High Tea bij de Dames van Oost, hier zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In samenwerking met Bibliotheek AanZet start een nieuw project: voorlezen aan volwassenen. Verhalenverteller Nico van Lent trapt af in Bibliotheek Bolnes op dinsdag 1 oktober en een dag later zal hij ook in de Bibliotheek in het centrum een verhaal vertellen. Verder staan er drie buurtlunches op het programma: in Bolnes, Drievliet en wijk Oost op 2, 3 en 7 oktober. Er is een flyer gemaakt die verspreid is door Ridderkerk, waar alle informatie te vinden is, onder andere het  gemeentehuis, Bibliotheek AanZet, Wijkvoorzieningencentra, Foodcompany en het kantoor van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Let op: elke activiteit heeft een andere manier van aanmelden of is enkel op uitnodiging, leest u daarom de flyer goed door! 

Neem voor meer informatie contact op met Henny de Wilt of Frances Kroeze van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of kom langs het kantoor aan de Schoutstraat 5.