Agenda

Lichtjesavond op begraafplaats Vredehof

Om u tijdens de donkere dagen dichterbij de herinneringen aan uw overleden dierbaren te brengen, organiseert begraafplaats Vredehof samen met vrijwilligers een ‘Lichtjesavond’.

Op vrijdag 2 november 2018 kunt u tussen 19.00 en 21.00 uur een kaarsje branden bij hun laatste rustplaats. Lichtjesavond brengt u dichter bij de herinneringen aan uw overleden partner, kind, familielid of vriend. Op deze avond krijgt iedereen de mogelijkheid op een bijzondere manier samen stil te staan bij de dierbaren die zij moeten missen.

Sfeervol samenzijn

De hoofdpaden zijn verlicht met fakkels, vuurkorven zorgen voor extra warmte en u kunt een lichtje plaatsen op het graf van uw dierbaren. Deze zijn voor € 1,00 te koop op de begraafplaats. Ook zijn er diverse sprekers en wordt voor een warm drankje gezorgd. Het jongerenkoor van Jennifer van der Hoek en het koor van de St. Jorisparochie zorgen voor de muzikale omlijsting.

Wilt u een graf bezoeken, neem dan een zaklamp mee. Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets. Zo worden parkeerproblemen in de wijk voorkomen.