Agenda

Lidl Ridderkerk heropent winkel

Supermarktketen Lidl heropent op maandagochtend 25 november haar vernieuwde supermarkt in winkelcentrum de Werf in Ridderkerk. Klanten maken kans op 1 minuut gratis winkelen.

Na een ingrijpende verbouwing van zeven weken is de Lidl-supermarkt in winkelcentrum De Werf in Ridderkerk ruim 300 m² groter geworden. Ook zijn de openingstijden verruimd. Van maandag tot en met zaterdag is de winkel geopend van 7.30 – 21.00 uur. De winkel heeft een compleet andere indeling gekregen en het assortiment is vergroot. 

“Onze winkel is erg mooi geworden en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken. De nieuwe zelfscankassa’s, de tapasmeubels en het verruimde assortiment zijn echt een aanwinst voor onze klanten”, aldus trotse supermarktmanager Martin. ‘Ik ben nog op zoek naar medewerkers die het Lidl-team in dit prachtige filiaal komen versterken”, voegt hij eraan toe.

Een minuut gratis winkelen

Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel door supermarktmanager Martin om 09.00 uur op feestelijke wijze geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen. 

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl-winkels worden namelijk geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die stopt met de verkoop van tabakswaren. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af.