Agenda

Likeurproeverij in WVC Bolnes

Vrijdag 9 november organiseert Facet Ridderkerk van 14.00 tot 16.00 uur een likeurproeverij in het WVC Bolnes. Dit is een activiteit die wordt aangeboden tijdens het Winterfestijn voor senioren. Er is nog voldoende plaats om u in te schrijven voor deze activiteit! 

Deze gezellige middag staat in het teken van ruim 50 soorten Nederlandse likeuren. Er zijn ook alcoholvrije likeuren om te proeven, dus er is voor ieder wat wils. In het eerste deel van het gezellige cabareteske showprogramma komt u veel te weten over het ontstaan van de Oudhollandse likeuren. Tijdens de pauze krijgt u de gelegenheid om allerlei likeuren, onder andere diverse smaken advocaat, te proeven. Na de pauze worden er nog meer grappige verhalen gedeeld over de likeuren.

De kosten bedragen € 11,00 per persoon inclusief onbeperkt proeven en een hapje. Inschrijven en betalen voor deze activiteit kan Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Pinnen is mogelijk. U kunt ook betalen met de Ridderkerkpas. Let op: u dient zelf voor vervoer te zorgen. 

Bekijk www.facetridderkerk.nl voor meer informatie over deze en andere activiteiten die worden aangeboden tijdens het Winterfestijn voor senioren. Heeft u vragen? Neem contact op met Henny de Wilt of Frances Kroeze via 0180 – 432 350.