Agenda

Live concert Lapré band en Barbecue op Vlietplein

Zaterdag 6 juli 2024 van 16.00 tot 20.00 uur organiseert de winkeliersvereniging Vlietplein een barbecue en een live concert van de Ridderkerkse Lapré band op het Vlietplein.

Bezoekers zijn van harte welkom. De kosten voor de Vlietplein Barbecue bedragen € 12,50 per persoon. Voor dit bedrag ontvangt men een barbecue-pakket in de vorm van een envelop met vouchers voor 1 stokje saté, een runderhamburger, een barbecue-worstje, een Virginiasteak en salade, plus een bon voor een ijsje van Verhage en een gratis muntje voor een drankje.

Afrekenen kan voorafgaand aan de barbecue bij het centrale verkooppunt op het horeca-pleintje. Daarnaast is er de mogelijkheid om tot en met vrijdag 5 juli een envelop met vouchers te kopen bij de volgende Vlietplein-winkeliers: Boutique Monique en Smaeck Chocolaterie. Let op: er geldt een maximaal aantal deelnemers aan de barbecue en vol is vol.

Tijdens de Vlietplein Barbecue is er een horeca-pleintje waar drankjes gekocht kunnen worden. Muntjes (€ 2,50 per stuk) zijn verkrijgbaar bij een centraal verkooppunt, de partytent, op het Vlietplein.

Live concert Lapré band

De Vlietplein Barbecue wordt muzikaal ondersteund door de Ridderkerkse Lapré band, een funky rock- en popcoverband met een gevarieerde playlist!

Voor kinderen tot en met 8 jaar is er een springkussen.