Livestream Kersteditie House of Worship

Zondagavond 20 December 2020 wordt vanuit Volle Evangelie Gemeente De Kern een Kersteditie van House of Worship gehouden. Vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus is het niet mogelijk in de zaal aanwezig te zijn en zal de avond via een livestream worden uitgezonden. 

Het thema van deze avond is “Geef Het door!”. Het afgelopen jaar was in veel opzichten anders. Juist daarin hebben we kunnen en mogen ervaren dat God onveranderd is. Hij kijkt onveranderd naar de mens uit. Hij deelt onveranderd van Zijn liefde, rust en vrede uit. Daarvan mogen wij doorgeven. Licht aan mensen die donkerheid ervaren, bemoediging voor mensen die het even niet zien zitten, warmte voor mensen die kilte in hun bestaan ervaren.

Voorganger Jan-Paul Apon van VEG De Kern zal de avond leiden. De muzikale begeleiding wordt door de band van De Kern verzorgd. De Kersteditie van House of Worship begint om 20.00 uur. 

Op 1e Kerstdag is de Kerstdienst van Volle Evangelie Gemeente de Kern ook via een livestream te bekijken. Die dienst begint om 10.00 uur. 

Livestream en verdere info via veg-dekern.nl