Agenda

Locaties Jeugdviswedstrijden SER bekend

De Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) organiseert in samenwerking met de E.R.H.V de Waal dit jaar weer de jaarlijkse viswedstrijden voor de jeugd. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen hieraan deelnemen.

De viswedstrijden vinden plaats op 31 juli tot en met 3 augustus 2023. Oorspronkelijk stond op dag 1 een locatie in Slikkerveer gepland, maar alle voorhanden locaties waren niet goed bereikbaar. Met name het hoge riet langs de kant was spelbreker om een goede locatie in Slikkerveer te vinden. Als alternatie wordt nu uitgeweken naar het Erasmuspark in ’t Zand.

Hieronder het overzicht van de hele week:
◦ Maandag 31 juli – ’t Zand Erasmuspark
◦ Dinsdag 1 augustus – Bolnes Rijnsingel
◦ Woensdag 2 augustus – Centrum Rembrandtweg
◦ Donderdag 3 augustus – Drievliet Paltrokmolen bij Reyerheem

De kosten per dag voor deelname zijn €1,00. Iedere deelnemer die een vis vangt mag een prijs uitzoeken, die geschonken zijn door Repti-farm. De dierenspeciaalzaak van Slikkerveer met een speciale visafdeling. De wedstrijdleider adviseert om te vissen met een kleine dobber en een klein haakje en vraagt om na het vissen de visplaats keurig en schoon achter te laten.

Inschrijven is op de dag zelf vanaf 13.00 uur bij de SER-vlaggen. De wedstrijd start om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.