Lokale kunst in gemeentehuis

Na een warme zomer gaan we het najaar tegemoet. En daarbij hoort natuurlijk de najaarsexpositie van Kunstroute Ridderkerk.

Tussen 19 september en 14 oktober 2022 zijn er weer zeer diverse kunstwerken te bewonderen in de expositieruimte van het gemeentehuis. Die zijn gemaakt door de kunstenaars die Ridderkerk rijk is. De expositie is een voorzichtige vooruitblik naar de Kunstroute 2023, die in het weekend van 22 en 23 april plaatsvindt.

Nieuwe kunstenaars

Er is meer goed nieuws: er is binnen Kunstroute Ridderkerk ruimte voor nieuwe kunstenaars. Woont u in Ridderkerk en maakt u kunst waarvan u denkt dat de ballotagecommissie daar enthousiast van wordt – of beter nog – kunst die de inwoners van Ridderkerk zouden moeten zien? Meld u dan aan! Dat kan via ingrid@kunstrouteridderkerk.nl.

Heeft u liever eerst meer informatie, of wilt u het werk bekijken van de kunstenaars verbonden aan Kunstroute Ridderkerk? Ga dan naar de website van Kunstroute Ridderkerk. U kunt de Kunstroute ook volgen via Facebook en Instagram.