Love is in the air: Deel je huwelijksaanzoek en win Laurenskerk als trouwlocatie.

Speciaal voor de toekomstige bruidsparen organiseert de Laurenskerk Rotterdam een unieke winactie op de meest romantische dag van het jaar. Verloofde stellen maken van 14 februari t/m 1 maart kans op de Laurenskerk als trouwlocatie door het delen van hun huwelijksaanzoek op Instagram.

Langzamerhand lopen de aanvragen voor huwelijken in de Laurenskerk weer binnen. Gelukkig, want veel huwelijken konden door de coronapandemie niet doorgaan en werden noodgedwongen uitgesteld. Om deze verliefde en toekomstige echtparen een hart onder de riem te steken, maakt de Laurenskerk Rotterdam het mogelijk om de Laurenskerk als trouwlocatie te winnen.

Heb jij een huwelijksaanzoek gedaan en ben je nog op zoek naar een trouwlocatie? Deel dan je huwelijksaanzoek via Instagram en tag de @laurenskerkrotterdam in het bericht. 

De actie loopt van 14 februari tot en met 1 maart 2022. Op 4 maart zal de nieuwe directeur van de Laurenskerk Rotterdam, Elles van Vegchel, de gelukkige winnaars bekend maken middels een Instagramlivestream. 

Kijk op www.laurenskerkrotterdam.nl/valentijnsactie voor de voorwaarden