Love is… op het dak van de Laurenstoren

In het kader van de dag van de Liefde organiseert de Laurenskerk een bijzondere en romantische Valentijns-actie. De Laurenskerk verloot een exclusief proostmoment op 14 februari 2019 op het dak van de Laurenstoren onder het genot van een hapje en glaasje bubbels. 

In de afgelopen jaren is het aantal aanvragen voor romantische aanzoeken op het dak van de Laurenstoren fors toegenomen. Het is duidelijk dat het plekje op het dak van de Laurenstoren geliefd is onder stellen en omdat het binnenkort Valentijnsdag is, wil de Laurenskerk iets speciaals doen. 

Vanaf 14 januari kan deelgenomen worden aan de “Proost-op-de-liefde” winactie. Deelnemers kunnen via de facebookpagina van de Laurenskerk aangeven waarom juist zij dit exclusieve moment moeten winnen. Op 7 februari wordt bekend gemaakt wie er op 14 februari tussen 17.00 en 18.00 uur op hoog niveau gaan proosten op hun liefde. Onder begeleiding van een gids klimmen de winnaars naar het dak van de Laurenstoren en wordt hen een mand vol lekkernijen en bubbels overhandigd, respectievelijk aangeboden door Sherlock’s Place en wijnimport LenselinQ, om dit unieke moment te vieren!

Foto: Rio-Sarah Nederveen-Ouborg