Agenda

Luikse jaarmarkt op het Vlietplein in Ridderkerk

Winkeliersvereniging Vlietplein organiseert in samenwerking met BB-Evenementen op zaterdag 2 september 2023, op het Vlietplein te Ridderkerk-Drievliet, een Luikse jaarmarkt. Er zullen verschillende kramen rondom de winkels op het Vlietplein staan. Met o.a. de mooiste producten, nieuwe artikelen, 2de hands spulletjes van antiek tot hedendaags en van vintage tot verzamelobjecten en natuurlijk nog veel meer.

Daarnaast zullen er ook kramen zijn die door verschillende Vlietplein-winkeliers worden bemand. De Luikse jaarmarkt  duurt van 10:00 tot 17:00 uur.

Deze sfeervolle Luikse jaarmarkt op het Vlietplein is ’the place to be voor verzamelaars en koopjesjagers en de leukste snuisterijen.

Ook Aafje is met een kraam op de markt aanwezig. U kunt bij hen terecht voor info over ons Ontmoetingsplein : o.a: Telefooncirkel, Buurtcirkel, eten in Reyerheem, activiteitenprogramma, Roze ouderen. U kunt de flyer week van de eenzaamheid ophalen, informatie over het informatiepunt Digitale overheid, flyer Dementievriendelijk Ridderkerk, het gezondheidsspreekuur, Allemaal Aafje etc.

Kortom, de ideale plaats om uw slag te slaan. Kom dus gezellig langs op het Vlietplein.