Agenda

Lustrumconcert Popformatie ‘Something Else’

In oktober 2013 is Popformatie Something Else opgericht als onderdeel van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer. In oktober 2018 bestaat het koor dus 5 jaar. Dit wordt groots gevierd met een swingend lustrumconcert. Deze zal plaatsvinden op 13 oktober 2018 in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Op deze avond laten zij een aantal ¨oude¨ nummers uit het repertoire horen, maar vooral ook heel veel nieuwe nummers. Daarnaast zal Guus Bok als speciale gast optreden.

Guus Bok

In juli 2017 is popformatie Something Else door Guus Bok benaderd om mee te werken aan het Ridderkerklied. Hij zocht een achtergrondkoor uit Ridderkerk, had over Something Else gehoord en vroeg hen de koorzang in het nummer voor onze rekening te nemen. Dat gebeurde en het resultaat is geweldig. Guus en Something Else hebben dus al samen iets moois neergezet en dat zal tijdens het lustrumconcert vast weer gebeuren. Het Ridderkerklied zal ook zeker gezamenlijk ten gehore gebracht worden tijdens de avond.

Live muziek

De hele avond wordt begeleid door een live combo. Geen muziekbandje dus, maar live muziek! Ook de drumband van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer werkt mee aan het concert en zal het koor met hun stoere slagwerk begeleiden. Daarnaast zullen een aantal leden van het fanfare orkest van de Muziekvereniging z´n medewerking verlenen. Met een aantal blazers erbij wordt het helemaal een feestje!

Loterij

U doet als publiek van het concert automatisch mee met de lustrum loterij die op de lustrum avond plaatsvind. Dus deze avond bomvol muziek en gezelligheid kan u ook nog eens een leuke prijs opleveren!

Kaarten voor deze geweldige avond zijn te verkrijgen via deze link. Hier vindt u tevens meer informatie.