Agenda

Maak kans op vrijkaarten voor BAR-talk: dé talkshow voor de regio

BAR-talk is dé avondvullende talkshow van én voor de regio en vindt plaats op woensdag 9 februari 2022 in Theater het Kruispunt.  In de show wordt er letterlijk en figuurlijk een podium geboden aan lokale onderwerpen, initiatieven en artiesten. Met bekende en minder bekende gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek. Maak kans op vrijkaarten!

BAR-oemde gast

DJ Paul Elstak is de hoofdgast. Hij woonde zelf jarenlang in de wijk Carnisselande. Paul Elstak maakte in de jaren ’90 naam binnen de muziekstroming happy hardcore. De geboren Hagenees scoorde enorme hits met zijn nummers Life is like a Dance, Rainbow in the Sky en Love U More. Die laatste twee werden zelfs klassiekers, nog altijd keren die nummers jaarlijks terug in de Top 2000. DJ Paul Elstak schuift als hoofdgast aan bij presentator Hans Groenendijk en zal vertellen over zijn carrière, zijn muziek, de gabberscene en het contrast met zijn rustige privéleven, dat zich dus jarenlang in de BAR-regio afspeelde. Ook krijgt hij én het publiek tijdens BAR-Talk een bijzondere muzikale ode te horen uit onverwachte hoek.

Publiek in de zaal heeft de mogelijkheid om vragen te stellen aan hem.

BAR on Stage

Van Bezemwijk maakt een verrassende mengeling van kleinkunst en nederpop. De groep wordt ook wel vergeleken met The Kik en The Amazing Stroopwafels. Zelf beschouwen ze zich als Nederlandse volgelingen van het werk van Tom Waits. Vincent van Ewijk en Lex Bezemer verrassen deze avond het publiek met een heel speciaal nummer.

Op de BAR-kruk

In aanloop naar de verkiezingen besteedt BAR-Talk aandacht aan drie lokale politici uit de BAR-regio, die afgelopen jaar landelijk in de belangstelling stonden. Florian Pronk werd als ‘refo-YouTuber’ prominent zichtbaar in de landelijke verkiezingscampagne van de SGP, Reshma Roopram was kandidaat-voorzitter voor de PvdA en Lennart van der Linden trad toe tot de Eerste Kamer namens de Fractie-Nanninga, een politieke afsplitsing van het Forum voor Democratie. Hoe is het om landelijk te opereren, met alle aandacht die daarbij hoort? Hoe voer je een goede politieke campagne én hoe kijken zij naar de aankomende verkiezingen? Op de BAR-kruk worden hen pittige en grappige dilemma’s aan hen voorgelegd.

BAR-proeverij

De Vaanbrouwers brouwen diverse streekbieren uit de regio. Welk biertje smaakt het best? Je komt erachter in BAR-talk, onder het genot van een glaasje bier natuurlijk!

Lokale BAR-ondernemer

Ridderkerker Sanie Patty (23) bezocht alle 173 McDrives van Nederland. Hij bestelde overal eten en bewaarde zijn bonnetjes in twee goudgele plakboeken. Waarom deed hij dit? Wat leverde het hem op? Waar at hij de lekkerste hamburger en zal hij kilo’s aangekomen zijn?

Uit in de BAR

Wat is er de komende tijd te doen en te ondernemen op cultureel gebied in onze omgeving? Het publiek wordt bijgepraat en krijgt de beste tips.

Bijwonen?

BAR-talk vindt plaats op woensdag 9 februari om 20.15 uur in Theater het Kruispunt. Kaarten zijn te bestellen via www.bar-talk.nl

Win!

Kans maken op 2 vrijkaarten? Mail naar info@bar-talk.nl.