Maand van de Ontmoeting

Aafje Reyerheem heeft de maand april uitgeroepen tot de maand van de ontmoeting. Gedurende deze maand worden er iedere dag gezellige, leuke en informatieve activiteiten georganiseerd in het kader van “Ontmoeten “

Wist u dat er op Reyerheem aan de Torenmolen 1 in Ridderkerk een gezellig Ontmoetingsplein is? De naam zegt het al, maar op het Ontmoetingsplein treffen mensen elkaar. Iedere dag is er wel iets te doen. Een mooie gelegenheid om lekker dicht  bij huis iets gezelligs te doen.

Vanaf 2 april is er elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur een inloop – info uur. Heeft u vragen over activiteiten, zorg of welzijn, kom dan gerust even langs.

Een kleine greep uit de activiteiten van week 1 van de maand van de Ontmoeting:

  • Maandag 1 april 14.00 uur is er een Gouden Koffie muziekmiddag, Muziekverzoekjes aanvragen onder het genot van een gratis kopje koffie.
  • Dinsdag 2 april 14.00 uur is er een gezellige spelmiddag, van sjoelen tot rummycup, klaverjassen en biljarten. Kom gewoon even langs.
  • Woensdag 3 april kunt u van 9 tot 11.30 uur terecht in de bibliotheek, voor 0.50  leent u u een boek, met een grote keuze aan grootletter boeken. Om 14.00 uur start de Bingo voor € 3.50.
  • Donderdag 4 pril bent u van harte welkom bij de haakclub en om 10.00 uur start ook de creaclub, deze morgen kunt u een mooie paasdecoratie maken voor € 2.50.
  • Vrijdag 5 april om 10.00 uur kunt aansluiten bij dansen met Regina, of wandel mee met de rollator wandelgroep. Om 14.00 uur is er een buurtinloop, maak contact met buurtbewoners en doe mee aan een spelletje. Deze middag sluit groep 8 van OBS De Botter aan om mee te doen met de buurtinloop.

Voor meer informatie over het activiteitenprogramma kunt u contact opnemen met Reyerheem, u kunt vragen naar de dagbestedingscoach.

Elke week wordt een weekoverzicht van de activiteiten gemaakt. Wilt u zich hier op abonneren, mail dan naar fdwit@Aafje.nl