Agenda

Maandag 2 januari nieuwjaarsbijeenkomst Ridderkerk

Gemeente Ridderkerk houdt maandag 2 januari 2023 een nieuwjaarsbijeenkomst. Graag luidt het college samen met u het nieuwe jaar in.

De afgelopen twee jaar kon er vanwege de coronapandemie geen nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Dit jaar gelukkig wel, maar voorzichtigheid blijft geboden. Burgemeester Anny Attema: “Om het voor iedereen veilig te houden, zullen we als college dit jaar geen handen schudden. Maar we zijn blij dat we dit jaar weer samen het glas kunnen heffen, met iedereen die ons mooie Ridderkerk in zijn of haar hart sluit.”

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis aan Koningsplein 1. De avond is informeel en staat in het teken van ontmoeting. Er is muziek en natuurlijk een hapje en een drankje. Er is ruimte voor persoonlijke gesprekken en nieuwjaarswensen over en weer.

Traditiegetrouw houdt burgemeester Anny Attema haar nieuwjaarstoespraak. Aansluitend maakt wethouder Fleur Stip de winnaars van de vrijwilligersprijzen bekend en reikt de prijzen uit. De gemeente Ridderkerk kijkt uit naar uw komst!

Programma

  • 19.00 uur: muzikaal programma
  • 20.15 uur: nieuwjaarstoespraak burgemeester
  • 20.30 uur: uitreiking Vrijwilligersprijzen
  • 20.45 tot 22.15 uur: borrel

Balies gesloten

Let op: vanwege de voorbereidingen voor de receptie zijn de publieksbalies maandag 2 januari de hele dag gesloten, ook voor het ophalen van documenten.

RTV-Ridderkerk is ook de gehele avond aanwezig en verzorgt dan een radio uitzending en en een livestream op het YouTubekanaal van RTV-Ridderkerk