Agenda

Mamma Mia! tijdens Filmavond voor Giganten

Vrijdag 6 september organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt een gezellige filmavond voor Ridderkerkse vrijwilligers. Speciaal voor deze avond wordt in hartje Ridderkerk het Koningsplein omgetoverd tot een openluchtbioscoop. Als evenement is het terrein toegankelijk voor vrijwilligers die deze avond krijgen als bedankje voor hun inzet.

Onder het genot van een drankje en een versnapering kunnen de gasten genieten van de zomerse musicalfilm: Mamma Mia! Here We Go Again (2018). Deze feel good film is een vervolg op de eerdere succesvolle film Mamma Mia! Het verhaal speelt zich af op het Griekse eiland Kalokairi. Tijdens de voorbereiding van de heropening van het hotel leert Sophie meer over het leven en liefdes van haar inmiddels overleden moeder Donna. Met terugblikken in de tijd zien we hoe relaties tot stand zijn gekomen en hoopt Sophie te ontdekken wie haar vader is. Deze geheel nieuwe musical is wederom gebaseerd op vele bekende liedjes en muziek van ABBA! Het programma begint om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 24.00 uur. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Theater en foyer Het Plein. 

Aanmelden

Ben jij ook vrijwilliger in Ridderkerk en wil je ook komen? Meld je dan aan via de organisatie waar jij vrijwilligerswerk doet. Organisaties kunnen vrijwilligers aanmelden via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Let op: aanmelden kan tot 30 augustus. Het aantal plaatsen is beperkt! 

Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt, vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl, 0180 – 430 440 of kijken op de website www.facetridderkerk.nl