Agenda

Mantelzorguitje voor mantelzorgers en hun zorgvragers

Donderdag 23 augustus organiseert Karaat Mantelzorg een uitje voor mantelzorgers en hun zorgvragers. Wilt u het Groene Hart eens van een andere kant zien en een ontspannen rondvaart maken? En wilt u bijzondere en vreemde vogels spotten? Meld u dan aan voor dit uitje. 

Programma
Om 9.30 uur verzamelt de groep bij het kantoor van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5 te Ridderkerk. Om 9.45 uur vertrekt de bus naar Avifauna in Alphen aan den Rijn. Daar wordt u rond 10.45 uur ontvangen met een kop koffie/thee en gebak. Om 11.40 uur start de rondvaart met de rondvaartboot die gereed ligt aan de kade van Avifauna. Er wordt een tocht gemaakt van ongeveer vijf kwartier, waarna om 13.00 uur wordt aangemeerd aan de kade van het vogelpark. Om 13.15 uur wordt er geluncht in het parkrestaurant. Van 14.15 uur tot 15.30 uur kunt u op eigen gelegenheid het vogelpark Avifauna bezoeken. Om 15.00 uur is er een vogeldemonstratie bij de tribune naast het parkrestaurant. Er wordt aangeraden om tijdig een plekje te zoeken op de tribune. Om 15.30 uur vertrekt de bus naar Ridderkerk, waar we omstreeks 16.30 uur arriveren.

Kosten
De kosten bedragen € 17,50 per persoon. Kaarten zijn te koop bij Karaat Mantelzorg aan de Schoutstraat 5. Meld u snel aan, want vol = vol! Let op: er kunnen een aantal opvouwbare rollators en rolstoelen mee in de bus, maar enige mobiliteit is noodzakelijk voor dit uitstapje.

Meer informatie
Dit is een uitstapje voor geregistreerde mantelzorgers bij Karaat Mantelzorg. Wilt u meer informatie en/of aanmelden? Neem contact op met Karaat Mantelzorg via info@karaatmantelzorg.nl of 0180 – 763 717.