Marjan Berk hoofdgast in regionale talkshow BAR-talk

Op woensdag 16 november 2022 vindt de vierde editie plaats van de regionale talkshow BAR-talk. BAR-talk is een avondvullende talkshow van én voor de regio (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) en vindt plaats in Theater het Kruispunt in Barendrecht. In deze editie staat het onderwerp ‘oud worden, jong blijven’ centraal. De hoofdgast is dit keer niemand minder dan actrice en schrijfster Marjan Berk.

Over aankomende editie

De één start zijn dag altijd met een quinoa ontbijtbowl, de ander helpt moeder natuur een beetje door regelmatig wat botox in die vervelende fronsrimpel te spuiten. De één pakt liever de trap dan de lift, de ander is zeven dagen per week in de sportschool te vinden, maar sluit de dag wél af met een rood wijntje. Dat is tenslotte goed voor je hart. Toch? Hoe zorgen de bewoners van Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard dat ze zich jong blijven voelen? De aankomende editie staat compleet in het teken van mentale, fysieke en optische gesteldheid. 

Marjan Berk

De hoofdgast is schrijfster en actrice Marjan Berk. Als kwieke 90-jarige kan zij als geen ander haar kijk geven op en mening geven over oud worden maar tóch jong blijven. Daarnaast geven een cosmetisch arts, superfooddeskundige en sportcoach hun visie op hoe men gezond oud wordt en toch jong blijft. Presentator Hans Groenendijk gaat in gesprek met een jongere en een oudere generatie. Wat is hun geheim om volop in het leven te staan? Ook het publiek kan meepraten!

Oude rockers verzorgen de muziek. En natuurlijk proeft het publiek een goede oude rode wijn. In de foyer is er een fototentoonstelling te bewonderen waarin tien Barendrechtse ouderen worden geportretteerd. Hoe worden zij oud en blijven zij tegelijk jong?

Over BAR-talk

BAR-talk is dé talkshow voor de BAR-regio (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk). In de talkshow wordt er letterlijk en figuurlijk een podium geboden aan lokale onderwerpen, initiatieven en artiesten. Met bekende en minder bekende gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek. Dit is een initiatief van gebouw Het Kruispunt, Theater het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet Het Kruispunt/Carnisselande/Ridderkerk en Groener Gras Producties.

Ticketverkoop

BAR-talk vindt plaats op woensdag 16 november vanaf 20.15 uur in Theater het Kruispunt (Barendrecht). De ticketverkoop is gestart via www.bar-talk.nl.