Martin Mans geeft Passie-Paas orgelconcert in de Singelkerk

De vermaarde organist Martin Mans geeft op zaterdag 20 april 2019 een orgelconcert op het schitterende Van den Heuvel orgel in de Singelkerk te Ridderkerk.

Het concert begint om 15.00 uur. Martin Mans heeft voor dit concert een programma vastgesteld dat past in deze tijd van passie naar Pasen. De kerk is open vanaf 14.30 uur. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar à € 10,- /kinderen  t/m 11 jr. € 5  

Verdere informatie www.zingenenzo.com.

Martin Mans geeft jaarlijks overal in het land zo’n tweehonderd druk bezochte orgelconcerten. De in 1965 op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee geboren Martin Mans zat op 7-jarige leeftijd al achter het orgelklavier, op 11-jarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later al werd hij kerkorganist in zijn geboorteplaats Melissant. Sinds 1995 is Mans organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Hij maakt regelmatig concertreizen door Europa, Canada, Amerika, Zuid-Afrika en Australië. Hij treedt ook op voor radio en tv (o.a. in ‘Nederland zingt’) en dirigeert o.a. de Urker Mans Formatie, The Martin Mans Formation, het mannenkoor De Gouwestem, het Groot Mannenkoor Midden Nederland, het Groot Mannenkoor Noord-Nederland en het Groot Mannenkoor Zuidwest Nederland.