Mattie Meeting voor eenzame jongeren

Donderdag 10 maart 2022 organiseert het jongerenwerk van Facet Ridderkerk een gamenight van 19.30 tot 21.30 uur in De Loods. Jongeren van 13 tot 18 jaar kunnen dan verschillende gezelschapsspellen en/of bordspellen met elkaar spelen. De gamenight is een Mattie meeting en wordt ingezet om eenzaamheid onder jeugd aan te pakken in Ridderkerk.

Vanuit de aanpak eenzaamheid vanuit gemeente Ridderkerk is het jongerenwerk van Facet Ridderkerk aan de slag gegaan om eenzaamheid onder de jeugd aan te pakken. Samen met een groep Ridderkerkse ambassadeurs worden er diverse activiteiten georganiseerd. Uit dit initiatief is de Mattie Meeting ontstaan; een activiteit speciaal voor jongeren die zich wel eens eenzaam voelen, moeite hebben met contact leggen met leeftijdsgenoten of graag meer vriendschappen zouden willen opdoen. Ieder kwartaal zal er een Mattie Meeting plaatsvinden met elke keer een andere activiteit, zodat er zoveel mogelijk verschillende jongeren worden bereikt. 

Houd JongRidderkerk op Instagram en Facebook in de gaten voor meer informatie over de komende Mattie Meetings. Aanmelden voor de gamenight op 10 maart kan bij jongerenwerkers Aaron Broere (06-55956285) en Joyce van Jole (06-11342903) of via Instagram op @JongRidderkerk.

Foto: Gemeente Ridderkerk