Agenda

Meedoen met Mensen maken Ridderkerk

Het jaar 2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige inzet. Een jaar om te laten zien hoe leuk en waardevol vrijwilligerswerk is, maar ook om nieuwe gezichten aan te trekken. Wil je als vrijwilligersorganisatie meedoen en informatie over hoe je kunt starten? Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert hiervoor op dinsdag 18 mei van 10.00 tot 11.30 uur een online inspiratiesessie via MS Teams.

Je hoort meer over de landelijke campagne Mensen maken Nederland en hoe je dat voor jouw organisatie vorm kunt geven. Ook krijg je een toelichting over de (publiciteits-)middelen die beschikbaar zijn en waar je kennis kunt vinden om nieuwe vrijwilligers aan te trekken. “Samen met organisaties kunnen we de campagne lokaal een gezicht geven. En jij hebt leuke tips om jouw vrijwilligers te waarderen en nieuwe gezichten te interesseren”, zegt Junaidah Beun van Facet Vrijwilligerssteunpunt.

Aanmelden kan tot 11 mei via de Vrijwilligersacademie: https://vrijwilligersacademie.facetridderkerk.nl/. Een gratis account aanmaken is eenmalig en eenvoudig. Heb je interesse maar kan je niet overdag? Bij voldoende interesse wordt er ook in de avond een sessie georganiseerd.

Neem voor meer informatie contact op met Facet Vrijwilligerssteunpunt via vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl of 0180 – 430 440.