Agenda

Met ATOS de bajes in

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november speelt de Ambachtse toneelvereniging Atos haar jaarlijkse voorstelling in Cascade. Een loepzuivere klucht met als veelzeggende titel ‘Bajesbonje’ geschreven door Mart Moors.

Het is een stuk zoals we van het gezelschap mogen verwachten, al is het geen ‘deurenklucht’: daar is een gevangenis nu eenmaal te gesloten voor.

Het is het verhaal van vier volstrekt verschillende mensen, die elkaar niet kennen en wegens een onwaarschijnlijke verdenking worden opgesloten in één cel. Ze moeten het met elkaar zien te rooien. De gevangenis wordt bestierd door een tirannieke directrice. Door allerlei onverwachte situaties ontstaat er een chaos. Hierdoor hebben het personeel en de gevangenen hun handen vol aan hun leven binnen de muren. Het explosieve verhaal van eindigt met een eind-goed-al-goed. Voor de voorstelling op zaterdag 16 november zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

Voorstelling: Cascade, H.I. Ambacht. Kaarten (€ 12,50) te bestellen via www.theater.stichting-cascade.nl/programma. Zie voor nadere info Atos: www.atostoneel.nl.

Wat er vooraf gaat aan de voorstelling ziet u al op TV Ridderkerk dit weekend vanaf vrijdag 8 november tot en met zondag 10 november 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.