Agenda

Mini-cursus fotograferen met tablets

Op maandag 15, 22 en 29 oktober organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur de mini-cursus Fotograferen met Tablets voor de gasten van de Gasterij de Ontmoeting en inwoners van Ridderkerk. Deze mini-cursus van drie lessen vindt plaats van 14.00-15.30 uur in Gasterij de Ontmoeting, Boksdoornstraat 80 in Ridderkerk. Heeft u een tablet (bijvoorbeeld een iPad) en wilt u hier mee leren fotograferen? Fotograaf Mark Isarin gaat u vertellen hoe u dat doet. Geen dagelijkse kost, maar inspirerende eindresultaten!

Fotograferen met tablets

U komt in aanraking met een originele manier van foto’s maken. U leert mooie foto’s te maken met de eigen tablet en na de drie sessies organiseren we een kleine expositie met de mooiste foto per deelnemer. Natuurlijk mag u deze foto na afloop meenemen naar huis als aandenken.

Aanmelden

Meedoen? Meldt u zich dan aan bij de Riederborgh via 0180 – 452 500 (Team Welzijn) of via de mail welzijn@riederborgh.nl. Er is plek voor 10 deelnemers. Aanmelden is voor de reeks van drie keer en de totaalkosten zijn € 10,- voor drie lessen.

Cultuur Dichtbij Ridderkerk
Fotograferen met Tablets  is onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’, een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden. Kijk voor meer informatie op onderwijs-cultuur.nl.