Agenda

Minibeurs in De Heksenketel

Stichting de Heksenketel organiseert op zondag 27 oktober 2019 van 13:00 tot 16:30 een spirituele minibeurs in haar pand aan de Strevelsweg 286 te Rotterdam.

Bezoekers van de beurs kunnen aan de diverse tafeltjes een kaart laten leggen, een foto van een persoon of overledene laten lezen, kennis maken met psychometrie (het doen van waarnemingen aan de hand van een voorwerp) of een wastekening maken en die uitgelegd krijgen door een van de vrijwilligers van De Heksenketel. Ook is het mogelijk zichzelf te laten magnetiseren wat ontspannend is voor lichaam en geest.

De Heksenketel zorgt voor koffie, thee en hapjes. De entree bedraagt €0,50 en de kosten per onderdeel €3,00.

De beurs staat open voor iedereen die geïnteresseerd is, jong of oud.

Over De Heksenketel

Stichting De Heksenketel bestaat in 2019 vijfentwintig jaar. In die vijfentwintig jaar heeft de stichting zich toegelegd op het helpen van mensen door magnetiseren, het geven van consulten en het ontwikkelen door middel van cursussen in meditatie, magnetiseren en ontwikkeling. Sinds oktober 2018 is de Heksenketel gevestigd aan de Strevelsweg 682 nadat de vestiging in Ridderkerk-Bolnes moest worden verlaten omdat het pand gesloopt gaat worden. Na ruim 17 jaar zijn we teruggekeerd naar Rotterdam Zuid, vlak bij ons beginpunt aan de Mijnherenlaan en oude vestiging aan de Meerdervoortstraat / Lange Hilleweg.

De doelstelling van De Heksenketel is om hulp aan mensen zo betaalbaar mogelijk te houden. De Heksenketel drijft op de inkomsten die binnenkomen via cursussen, speciale avonden en giften.