Agenda

Musical in één dag en een Unicef film maken in Bibliotheek Ridderkerk Centrum

Tijdens de zomervakantie zijn er op woensdagen weer leuke activiteiten voor kinderen te doen in Bibliotheek Ridderkerk. Het thema van de activiteiten is ‘Maak het Nieuws!’ Kom je ook? Kosten zijn €2,50 en aanmelden kan via www.debibliotheekaanzet.nl of op de website van de bibliotheek. 

Musical in één dag (voor 8 t/m 14 jaar)
In één dag een musical maken? Het kan! Samen met Building Arts ga je aan de slag. Er wordt ingespeeld op het zomerthema: Maak het nieuws. Denk na over nieuws en de manier waarop het wordt gepresenteerd. Dit neem je mee in het stuk wat jullie gaan maken. Aan het eind van de workshop laten we natuurlijk even zien wat we gedaan en geleerd hebben aan de ouders. De activiteit is op woensdag 8 augustus van 10.30 – 16.00 uur.

Unicef kinderrechten film maken (voor 8 t/m 14 jaar)
Samen met Building Arts maak je in één dag een film. Van script tot resultaat! Het thema van de film is kinderrechten. Hoe zorgen we dat dit onderwerp in het nieuws blijft? En hoe krijgt het de aandacht die het verdient? Deze leuke en interessante dag wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders. Voel jij je straks ook net een regisseur? De activiteit vindt plaats op 15 augustus van 10.30 – 16.00 uur.

In het kort
Wat: Musical in één dag en Unicef film maken
Wanneer : woensdag 8 augustus
Woensdag 15 augustus
Tijd: 10.30 – 16.00 uur
Waar: Bibliotheek Ridderkerk Centrum
Toegang: €2,50, aanmelden via de website of in de bibliotheek