Agenda

Musicalles én dansles van start

De Dutch Junior Musical Academy geeft sinds september musicallessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vanaf januari komen daar ook danslessen bij. 

“We hebben al een leuk groepje, maar er is zeker ruimte voor voor meer kinderen in de lessen”, vertelt Petra Visser, docent van de DJMA. “Kinderen zijn van harte welkom om te komen en uit te proberen of ze net zo blij en enthousiast worden als wij van de lessen!”

“Musicalles met kinderen is een heerlijke uitlaadklep. Kinderen bewegen, maken geluid, zingen, laten hun fantasie de vrije loop; niets is te gek.”

Vanaf januari gaat juf Varisha op woensdagmiddag aan de slag met dansles voor kinderen van 6 tot 12 jaar, bij voldoende animo wordt de groep gesplitst op leeftijd en niveau. “We gaan eerst opstarten en kijken of we een groep kunnen samenstellen. De lessen van juf Varisha zijn altijd erg goed bezocht, ze is een geweldig leuke docent”, aldus Visser, die op haar school in Oud-Beijerland met meer docenten samenwerkt. 

Dansles : elke woensdag 15.30 – 16.30 uur (6-12 jr)
Musicalles : elke donderdag 15.00 – 16.00 uur (6-8 jr) en 16.00 – 17.00 uur (9-12 jr)
Ridderzaal, Koningsplein 1 (bij de bibliotheek).

Ervaring is niet nodig. Kinderen die zich willen opgeven of meer informatie willen kunnen dit doen door een mailtje te sturen naar info@djma.nl.