Muziekschool Ridderkerk gaat online door

Nu iedereen veel tijd in huis doorbrengt, zorgt Muziekschool Ridderkerk voor creatieve tijdsbesteding in de huizen van eigen cursisten. Zodra bleek dat de muziekschool tijdelijk geen lessen en activiteiten kon organiseren op locatie, startten de docenten met het online lesgeven.

Zoals veel mensen werken ook de docenten momenteel vanuit huis. Daar bedenken ze leuke activiteiten voor in de woonkamer. Zo delen ze hun lessen met cursisten via social media en e-mail óf geven ze les via videobellen. Dit ter vervanging van de muziek- en danslessen die normaal in Het Plein en Bibliotheek AanZet plaatsvinden. Op deze manier gaat Muziekschool Ridderkerk zo veel mogelijk door onder de huidige omstandigheden. Een aantal van de activiteiten staan op Facebook.com/muziekschoolridderkerk. Bekijk ook het YouTube-kanaal van ToBe cultuurcentrum (locatie in Dordrecht en Papendrecht), daar staan openbare filmpjes dans, kunst & design, muziek en theater, zodat iedereen kan meedoen! HIER vind je bijvoorbeeld het filmpje van Muziek voor Peuters door docent Annet. 

Deel je eigen video

Muziekschool Ridderkerk krijgt positieve reacties van cursisten en soms delen ze zelf ook filmpjes van wat ze doen. Heb je zelf meegedaan met een van de online activiteiten en laat je dat graag aan anderen zien? Tag @muziekschoolridderkerk als je de video deelt op Facebook.

Laatste nieuws over de activiteiten

Muziekschool Ridderkerk hoopt iedereen over een tijdje in goede gezondheid weer op de leslocaties te kunnen ontvangen. Via www.muziekschoolridderkerk.nl vind je de laatste updates over de cursussen, workshops en activiteiten van Muziekschool Ridderkerk.

Heb je een vraag? Mail de Klantenservice via klant@tobe.nl, telefonisch is de Klantenservice niet bereikbaar.

Foto: Joey Timmers