Agenda

Muzikale evenementen in Landvast – september

Steeds meer mensen weten de nieuwe bioscoop zaal in Landvast te vinden. Heerlijk film kijken op ruime afstand in een heerlijke fauteuil met eigen tafel. Waarbij uw drankje en hapje voorafgaand en in de pauze bij u gebracht worden. Dat klinkt steeds meer mensen als muziek in de oren.

En over muziek gesproken. Er staan ook weer een paar muzikale evenementen op het programma voor de komende weken.

André Rieu – Magical Maastricht

Na de eerste 6 uitverkochte voorstellingen en op verzoek plannen we nog extra voorstellingen in van Andre’s Magical Maastricht: Verbonden door Muziek viert 15 jaar van betoverende concerten in André’s geboortestad Maastricht. De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht, regelrecht bij jou in de bioscoop. Gastheer André van Duin heeft een persoonlijk gesprek met André Rieu, een exclusief interview vanaf Het Vrijthof in Maastricht. Geen zomer is compleet zonder de walsen van André Rieu en het ongeëvenaarde Johann Strauss Orkest. Muziek brengt mensen samen, brengt hoop en brengt vrolijkheid- en dat is wat we nu meer dan ooit nodig hebben. De extra voorstellingen zijn op de zondagmiddagen 13 en 20 september om 14.30 uur. Kaarten kosten €17,- inclusief een kop koffie en een heerlijk stuk vlaai. Kaarten zijn te reserveren (verplicht) via de website of per telefoon.

Mel@nie en The Occasional Company of Gentlemen in Landvast

U heeft haar wellicht gezien en gehoord tijdens de Thuis@Landvast Livestream of tijdens haar optredens in het succesvolle We Want More op SBS 6, waar zij uiteindelijk wist door te dringen tot de finale. Zondagmiddag 27 september komt country/pop singer-songwriter Mel@nie naar Landvast. Mela@nie wordt dit keer begeleid door the Occasional Company of Gentlemen, bestaande uit Pieter Kroon, Jan Klop, Gijs Nijenhuis en Geurt-Jan Ploeg.

Het repertoire bestaat uit eigen werk van haar EP “Where the Journey Begins”, waarop The Gentlemen ook te horen zijn, aangevuld met heerlijke meezing covers, en klassiekers uit de pop- en countrymuziek. Het huiskamerconcert vindt uiteraard plaats in de sfeervolle setting van de Cinema Royaal zaal. Een knusse huiskamersfeer, maar door de ruime zaal is het ook mogelijk om veel afstand te houden. Het aantal plaatsen is hierdoor beperkt. Reserveren is ook hier verplicht.  Om extra mensen plaats te kunnen bieden is het ook mogelijk om een kruk te reserveren. 

Tickets voor een fauteuil bedragen € 15,- en voor een kruk €10,- De aanvang is 15.00 uur en de zaal gaat een half uur voor aanvang open. Meer informatie en tickets zijn te bestellen via www.landvast.nl, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen via 078 6912923.

Cinema Royaal`

De plannen waren er al voor de coronacrisis, maar zijn nu versneld een feit geworden. Landvast heeft er een prachtige multifunctionele bioscoopzaal bij: Cinema Royaal. Met het beeld, geluid en de programmering van deze zaal doen we recht aan al onze filmliefhebbers. En zeker op het gebied van de corona maatregelen is het afstand houden hier een stuk makkelijker.

Maar inmiddels weten ook ondernemers deze zaal te vinden en hebben ze ontdekt dat er in deze zaal zeer comfortabele vergaderingen gegeven kunnen worden. De zaal is ingericht met grote, luxe rode fauteuils die elk voorzien zijn van een eigen tafeltje. Een knusse huiskamersfeer, maar door de ruime zaal is het ook mogelijk om veel afstand te houden. Het bestellen van een drankje of lekkere hapjes vanaf de wisselende ‘Royale’ menukaart, kan via een medewerker en we serveren de bestelling natuurlijk aan uw tafeltje. Alleen tijdens de hoofdfilm serveren we niet om de bezoekers niet te storen in hun filmbeleving. Na afloop van de film draait u gerust de stoelen wat bij om gezellig nog wat na te praten.